طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
طرز تهیه شربت آلبالو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شربت آلبالو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
شربت آلبالو، یکی از شربت های بسیار پر طرفدار در فصل تابستان است.
مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو :
آلبالو :♦: ۱ کیلوگرم
شکر :♦: ۲ کیلوگرم
آب :♦: ۱ لیوان
وانیل :♦: یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود.
با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود.
اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود.
طرز تهیه شربت آلبالو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شربت آلبالو ابتدا باید
آلبالو ها را شسته و پاک کنید.
بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید.
برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به
سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود.
آلبالوهای هسته گرفته را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید.
آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید.
شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود.
بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود.
بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید. از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد.
طرز تهیه و روش آماده سازی شربت آلبالو بسیار خوشمزه مخصوص پذیرایی
- ۹۷/۰۷/۰۵