طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
طرز تهیه ترشی لبو و ترب بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی لبو و ترب را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و ترب :
لبو بزرگ :♦: ۴ عدد
ترب سفید بزرگ :♦: ۲ عدد
نمک :♦: ۴ قاشق چایخوری
سرکه سیب :♦: به میزان لازم
ادویه ترشی :♦: به میزان لازم
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
برای خوشمزه تر شدن ترشی لبو و ترب، یک قاشق سس سویا به آن اضافه کنید.
طرز تهیه ترشی لبو و ترب :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی لبو و ترب ابتدا باید
لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.
شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید.
سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.
در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱ قاشق شکر به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی لبو و ترب خوشمزه و لذیذ با ادویه مخصوص
- ۹۷/۰۷/۰۵